fredag 9. juli 2010

¡Montar a caballo (ri paa hest)!

I gaar hadde vi en spesiell tur paa hesteryggen i Trinidads "jungel". 5 minutters gange unna huset der vi bor, var gaarden hvor turen startet. Vi fikk hver vaar hest som var veldig taalmodig med oss. Det var verre med guiden som pisket oss framover og ropte og hoiet.


Etter aa ha travet over stokk og stein, gjennom busker og kratt, forbi firfisler og store insekter, over hoeyder med nydelig utsikt og over jernbanespor, kom vi ned til en sukkerplantasje hvor vi fikk komme inn paa gaarden til sukkerbonden. Sukkerbonden var et eneste stort smilefjes, og han inviterte oss med paa aa smake ferskpresset "sukkerjuice". Det var veldig godt! Etterpaa spilte han gitar og sang, og vi danset salsa paa gaardstunet.













Rideturen videre gikk over en elv og forbi okser, geiter og kyr, foer vi kom til et elveleie hvor vi bandt hestene fast og gikk videre uten guiden til fots. Vi skulle nemlig opp til en foss hvor det var mulig aa bade. Etter 5 minutters gange, kom vi fram til den lille fossen hvor det var en stor kulp vi kunne bade i. Vannet var forfriskende og kaldt (!), og det var herlig med en dukkert foer vi skulle ri tilbake.

Vi hadde nok overvudert vaar egen utholdenhet - det var ikke bare bare aa trave i timesvis for to uerfarne ryttere. Det merker vi godt i dag... ;o)

2 kommentarer:

  1. Har tatt samme turen - smilte litt av fossen, men den kjølte godt med etter en varm tur på hesteryggen.
    kjersti

    SvarSlett
  2. Hehe, ja det var ikke akkurat Niagara... Vi faar haape det er mer foss i Topas de Collantes :o)

    SvarSlett