fredag 9. juli 2010

Practicamos, practicamos, practicamos!

Mandag hadde vi vaar foerste totimersleksjon med spansk. En interessant begivenhet da spansklaereren ikke snakker engelsk! Her gaar det i verbos, substantivos, articulos definidos, plural, singular, masculinos, femininos etc. etc. ¡Det er sinnsykt mange ord aa laere i et spraak! ¡For ikke aa snakke om setningsoppbygging og boeying av verb!


Boekene til laereren vaar, Alina, ligner paa skoleboekene foreldrene eller besteforeldrene vaare sikkert hadde: Skrevet paa skrivemaskin og greier. ^^ Men det funker bra, det! Hun har i tillegg faatt et par boeker fra tidligere utenlandske stundenter, saa blir vi gode nok i spansk, har vi mulighet for aa laere russisk og nederlandsk ogsaa ;o)

Alina er en sprudlende og erfaren dame, og vi maa vel kunne si at hun har bra taalmodighet med oss. Hun er veldig flink til aa bruke kroppsspraaket, saa vi forstaar det aller meste - hvis ikke faar vi beskjed om "buscar, buscar" (let, let (i ordboken)).

Vi har oevd som bare det de siste dagene, og det gaar virkelig framover! Vi har til og med faatt skryt for at vi er flinke. Veldig kjekt! :o)

2 kommentarer:

  1. Kan holde kurs dere når dere kommer hjem!! Melder meg på jeg! Mary

    SvarSlett
  2. jeg også:-)Nina

    SvarSlett