lørdag 31. juli 2010

NYYYDELIGE hotell Avalon Baccara i Cancun

Da vi ankom hotell Avalon Baccara, etter en noe slitsom og lang reise fra Santiago, ble vi hakket friskere bare vi steg inn i lobbyen. Med panoramautsikt over den kritthvite stranden med turkisblaatt hav, smakfullt innredet i duse naturfarger og med en avslappet og rolig atmosfaere, kunne vi ikke valgt et bedre sted aa slappe av og komme til hektene igjen. Vi bestilte like godt en ekstra natt med det samme vi kom, noe vi ikke har angret paa!

Anette hadde bestilt hotellet paa forhaand hjemme i Norge, og rommet kostet rundt 6-700,- natten, men at det var SAA fint hadde vi ikke droemt om! For samme pris som vi hadde faatt et enkelt og slitt rom paa billig hotell hjemme, fikk vi altsaa et svaert rom med TO balkonger; en med solstoler og panoramautsikt over stranden, og en balkong med eget BOBLEBAD! Sengen var sikkert stor nok til fire pers., og var opphoeyd med trappetrinn. Vi hadde ogsaa egen kjoekkenkrok med mikroboelgeovn, kaffetrakter og stort kjoeleskap. Badet var stort, men egne nisjer til baade toalett og dusj.

Det blir nok LEENGE til vi opplever slik luksus igjen, men som sagt - herlig naar vi ikke har vaert friske.
I skrivende stund har vi akkurat sjekket ut fra hotellet, og naa gaar ferden videre til Isla Mujeres - en liten og idyllisk oey like utenfor Cancun. Vi hadde i utgangspunktet tenkt oss 3-4 dager paa oeyen, men har bestemt oss for at vi blir helt til vi er HELT friske, og litt til :o)

6 kommentarer:

  1. Uff, stakkars dere, det hørtes ut som en skikkelig økt:-( Godt å høre at dere er på bedringens vei nå!! :-) Hotellet hørtes helt herlig ut, der var dere heldige med timingen;-) God tur videre, Kos dere masse og hold dere unna fiskerestauranter på stranden heretter;-) gooooo klem fra meg:-) Ps, kjempefin og gøy blogg!

    SvarSlett
  2. Arne &Gunnbjørg31. juli 2010 kl. 19:59

    Godt å sjå at de følgjer reiseruta, var litt småbekymra no. Bra de har teften på å plukke ut gode hotell- passte jo utmerka no når de trengte det som mest.God tur vidare.Stor klem

    SvarSlett
  3. Litlebergen brygge31. juli 2010 kl. 23:22

    God bedring, håper dere blir fort friske:)
    Stor klem fra oss:)

    SvarSlett
  4. Heisan:) Kjempe fin blogg og gøy å følge dere på turen! Stakkars så dårlige dere ble, håper nå at dere er fin igjen..Nyt alle opplevelsene og kos dere kjempe masse. Stor klem fra Kjersti S

    SvarSlett
  5. Hei folkens! Saa kjekt at dere foelger bloggen og legger inn kommentar! Vi er friske naa heldigvis! Er paa droemmeoeyen Isla Mujeres og skal leie sykler for aa utforske den litt mer :o)

    Hasta luego!

    SvarSlett
  6. Kjempeflott hotell da dere :-)
    Kos dere videre og ta vare på hverandre.
    Anniken

    SvarSlett