onsdag 4. august 2010

Isla Mujeres - laidback og romantisk

Naa har vi tilbrakt fire dager paa vakre Isla Mujeres like utenfor kysten av Cancun. Oeyen er kun 7,5 km. lang, og tok ca. 1,5 time aa utforske med sykkel. Her er det turkisblaatt og krystallklart hav og de nydeligste solnedganger. I de smaa gatene er det suvenirsjapper, koselige restauranter og lite trafikk. Herlig!

Cabaña-hostellet vaart, Maria del Mar, laa perfekt til 10 skritt fra stranden, og hadde baade air-con og hengekoeye :o) Tilknyttet hostellet var en av de mest populaere strand-barene paa oeyen, Buho`s, men de holdt paa aa bygge ut saa det var ikke mye aktivitet der paa kveldstid.



Dagene vaare ble brukt til bading og kortspilling paa stranden, og til tross for parasoll, klarte vi fint aa bli svidd! Her er LITT sterkere sol enn hva vi er vant til. Og da det stort sett var skyet paa Cuba, hadde ikke vi saerlig med grunnlag heller. Men naa er heldigvis fargen fin :o)



En av kveldene da vi skulle spise middag, fant vi en koselig og litt bortgjemt restaurant med en nydelig bakhage med sandgulv og lykter i traerne. Her spiste vi den beste maten vi har smakt saa langt paa turen, og det var rolig og romantisk stemning med lite folk og en fyr som spilte gitar og sang godlaater paa sin egen spesielle maate.

Spillemannen viste seg aa vaere en engelskmann som hadde flyttet til Mexico for aa bygge seg en egen flytende oey av plastflasker (!). Vi trodde han spoekte og sa at vi skulle sykle innom dagen etter, noe vi faktisk gjorde. Det var litt av en opplevelse som dere kan lese mer om i eget innlegg.



Naa setter vi kursen soerover, mot Playa del Carmen. Her skal vi overnatte en natt, kun fordi vi skal i eco-parken Xcaret i morgen. Vi gleder oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar