søndag 4. juli 2010

Etter mye om og men: Endelig paa plass i La Casa Fermina, Trinidad!

Naa har vi vaert i Trinidad siden fredag, og det var litt av en start vi fikk her! Da vi gikk av bussen, fant vi ut at vi hadde mistet lappen med adressen til huset der vi skulle bo. Det var nok av innpaaslitne folk som ville at vi skulle bo hos dem, og vi proevde etter beste evne aa si paa spansk at vi allerede hadde et sted vi skulle bo. Det eneste vi husket, var at damen som drev Casa Particular (privathuset), het Fermina, og at gaten het Simon Bolivar. Plutselig var det en fyr som sa han kjente Fermina og skulle vise oss veien. Vi ble ledet langt paa villspor og traff en dame som presenterte seg som Fermina, men det var imidlertid feil Fermina... Veldig ubehagelig naar vi nesten ikke forstaar spraaket og ikke visste om vi ble lurt eller ei. Omsider, etter MYE vandring i steikende sol og med til sammen over 30 kg. lesset paa ryggene vaare, fant vi til slutt riktig Fermina.

La Casa Fermina er et supert sted aa bo. Fermina lager KJEMPEGOD mat til oss (endelig god mat :o)!) som vi spiser ute i en koselig og stor bakhage. Det er kun vi som er gjester i huset; ellers bor Fermina der sammen med mannen, faren, datteren og barnebarnet. Resten av familien er innom til stadighet (tror de bor vegg i vegg), og vi hilser stadig paa nye folk!

I dag har Fermina 56-aars dag, og vi skal faa vaere med paa stor fest!! Naa oever vi for fullt paa spansken, for her snakker de LITE eller ingenting engelsk. Forberedelsene til festen er allerede i full sving - da vi gikk i formiddag slipte de kniver og kom drassende med to svaere fisker og masse hummer. Vi gleder oss!

(Bilder kommer senere)

3 kommentarer:

  1. gunnbjørg og Arne6. juli 2010 kl. 22:15

    Kjekt å lese om erfaringene så langt.Vi gler oss masse til å se alle bildene dere tar. Alt vel med oss. Stor klem

    SvarSlett
  2. hei dere, ei lita helsing frå Bestemor og Turid.
    kjekt å fælge dåke på turen :-)

    SvarSlett
  3. Hei! Vi koser oss masse her i Trinidad. Kjekt med hilsen hjemmefra :o)

    SvarSlett